SABAAYDI THAISE KOKOSMASSAGE:


Dit is een zeer ontspannende, heerlijke exotisch geurende massage!
Die zowel met de handen alsmede met katoenen buidels gevuld met Kokos en Lemongrass wordt uitgevoerd.
De behandeling begint met een massage met een door stoom verwarmde scrubstempel die dode huidcellen verwijdert, tevens worden de krachten en aroma’s van de met kruiden gevulde stempels  vrijgeven .
De vijf aanwezige kruiden zijn: limoenblad, mangostone, limoenschil, zeezout en kokosvlokken.
Na de scrubmassage wordt de behandeling vervolgd met twee pure kokosstempels .
De warmte van de buidels en de geur van kokos dragen bij tot een heerlijke ontspanning van lichaam en geest die het gevoel geeft van aanwezig zijn, op een warme zonnige bestemming.

Met de stempels wordt zowel gestempeld als gemasseerd, de warme kokosolie - die snel door de huid wordt opgenomen en geen vettige laag achterlaat is goed voor de pH-balans van de huid en heeft eveneens een antimicrobiële en schimmeldodende werking hierop, waardoor het een echte oppepper voor de droge huid is.
Bovendien zorgt de vrijkomende kokosolie voor een zijdezachte huid, rimpels vervagen, de huid krijgt een mooie teint, meer spankracht, wordt elastischer, en een onzuivere huid wordt bestreden.

Deze exclusieve en ontspannende behandeling met veel extra werkstoffen beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en kan helpen om emotionele stress los te laten en het zelfbewustzijn en de levens energie terug in harmonie te brengen.


<< terug <<