http://www.sabaaydi.nl/wpimages/wpf8cc149e_0a.jpgSABAAYDI  SILK SECRET MASSAGE:
Deze bestaat uit een gezichts scrub met zijden cocons en een lichaamsmassage met zijden kruidenstempels.  Zijde schept een sfeer van luxe en dat is precies wat de zijdemassage is.

Zijde is een natuurlijke eiwitsubstantie die wordt afgescheiden door bepaalde insecten en die stolt bij contact met de lucht. Tussahspinners; wilde zijderupsen spinnen twee strengen, die gevormd worden uit een mengsel van zijde en lijm.
Deze aanwezige lijm laat zich makkelijk verwijderen en de zijdecoconnetjes blijven achter met al hun positieve eigenschappen.
Sericine, een in de cocon aanwezige aminozuur heeft de eigenschap om als het ware dode huidcellen te binden, waardoor het gebruikt kan worden als scrubmiddel voor de gevoelige huid van het gezicht en het decolleté.
De eiwitten waaruit zijde is opgebouwd, zijn identiek aan die van de huid.
Het basiseiwit van zijde, fibroïne, is goed voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.

http://www.sabaaydi.nl/wpimages/176c.jpgDe massage:
Het gezicht wordt met 4 of 6 zijden cocons  gescrubd -die als een vingerhoedje- om de vingers geschoven worden.
Na de scrubbehandeling wordt de huid met een warme kompresdoek verfrist.
Vervolgens wordt met lange effleurages warme olie op de huid aangebracht, waarna met verwarmde zijden stempels -die eveneens  in olie gedrenkt zijn- het gezicht en het decolleté hiermee gemasseerd.

De zijdestempels zijn speciaal voor deze behandeling samengesteld en bevatten vier ingrediënten die de huid revitaliseren en vitaliteit en spankracht teruggeven.
Door de warmte dringen de ingrediënten van de stempels - te weten kokosvlokken, limoenschil, limoenblad en mangosteen- diep in de huid door wat een heerlijk ontspannen gevoel geeft.
De massage met de stempels duurt in totaal ongeveer 50 à 60 minuten.
De behandeling wordt afgesloten met een korte aardende voetmassage.
Tot slot wordt er een puur biologische kokoscrème op het gezicht en het decolleté aangebracht.

De Silk Secret is een wellness behandeling die naadloos bij de Kokos scrubmassage aansluit.

<< terug <<