SABAAYDI THAISE VOETREFLEXOLOGIE:

De Thaise voetmassage is een eenvoudige,maar zeer effectieve massage-therapie.
Hoewel ze gebaseerd is op de voetreflexologie zoals die in de westerse wereld wordt toegepast, onderscheidt ze zich van deze methode door het gebruik van de (Thai magic finger) een massagestokje dat op de diverse zones van de voet wordt toegepast.

De voeten worden met de Thaise opwarmtechniek voorbereidt op de eigenlijke reflexmassage.
Deze bestaat uit diverse ontspanningsgrepen, waarna de verschillende zones met de daarbij behorende organen en reflexpunten worden behandeld.

De manier waarop de masseur met vingers, duimen en handen masseert, en het gebruik van het speciale stokje om de voeten nog optimaler te activeren, is binnen de voetmassage uniek.
Deze voetmassage wordt vooral preventief toegepast om stress en spanningen te verminderen, om de werking van organen, klieren en overige lichaamsdelen te verbeteren, om de bloedsomloop in voeten en onderbenen te stimuleren en bovendien kan het eventuele pijn verzachten.

Doordat de voeten het verst van het hoofd vandaan liggen, kan men door een voetmassage letterlijk uit het hoofd gehaald worden en in contact gebracht worden met het gevoel. Bij mensen die niet kunnen slapen omdat ze teveel in hun hoofd zitten, kan een voetmassage een perfect slaapmiddel zijn.

De Thaise voetreflex massage wordt op beide voeten en onderbenen toegepast en is dus een complete behandeling.

 

<< terug <<